Strikketørke

Har begynt på denne genseren fra Sandnesgarn 1109 Mix Barn, men fordi den er noe vanskeligere enn jeg i utgangspunktet trodde, går det trått. En ting er å strikke med to farger om gangen, det begynner jeg å få dreisen på (synes jeg selv), men tre farger var en for mange. Dessuten har vi vært små-sjuke her i evigheter, og energien har ikke vært som den skal. Så å sette seg ned for å drive konsentrasjons-strikk har ikke fristet. Er akkurat ferdig med bolen, og det ser skeivt og rart ut, men jeg skal vaske og blokke, så håper jeg det ser bra nok ut til at jeg kan begynne på ermene.

 

Men en ting har jeg fått ferdig den siste måneden. Rettere sagt to ting. Nemlig to sokker- eller et par som det også kalles. Og de er jeg fornøyd med. De er strikket i Sisu på pinne 2.5. Oppskriften er fra garnstudio.

Dette innlegget ble publisert i Strikking. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Strikketørke

  1. Sysleglad sier:

    Fine sokker! Mønstersokker er så fint!

  2. Iselin sier:

    Kjempe flotte sokker :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

more...