Sjal, kluter og en enslig sokk + ny gave til meg

Dette er det tredje, og foreløpig siste, trekantskjerfet jeg strikker etter den samme oppskriften. De to tidligere har vært gaver. Men dette er til meg. Det er strikket i mini palett, og er turkis, lysegrønt og brunt.

 

 

 

Strikket tidligere tre kluter i mandarin petit til denne omgangens gaveutveksling. Hun som fikk dem, skrev at hun bl.a ønsket seg kluter. Strikket dem på skrå og økte ved å bruke kast etter å ha strikket 2 masker, slik at det blir en dekorativ hullrad langs kanten.

 

 


 

 

Og jeg har begynt på skeive sokker. En oppskrift laget av ToneM. Jeg sleit en del med å skjønne hvordan de skulle felles i begynnelsen. Men ToneM ga meg grundig hjelp. Tusen takk! Oppskriften finnes i bloggen hennes.

 

 

 

I tillegg har jeg fått ny gave.  Denne gangen kom pakken fra Bodilmor. Sokkegarn i nydelige farger, 2 nøster smart (det blir lett å bruke det!), deilig te (tusen takk, den smakte kjempegodt, jeg har smakt på alle slagene allerede) en søt liten skriveblokk, og et utrolig flott smykke som Bodlilmor har laget selv.  Tusen takk, Bodilmor

 

Dette innlegget ble publisert i Strikking. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Sjal, kluter og en enslig sokk + ny gave til meg

  1. Så nydelig sjal. Smart med hullraden på klutene, kluter er velkommen.
    Ønsker deg en god helg.

  2. mimouna sier:

    Fine ting. :D Det sjalet er faktisk på listen min, så det kommer nok snart på pinnene her også. Veldig god fasong på dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

more...