Høstforberedelser

Er opptatt med å strikke ting til høsten og vinteren. Dvs ting som trengs til det nye barnehageåret, ting til gavekurven, og selvsagt litt til meg selv også.

Av Austermannganret jeg fikk av sommerfuglen i mars har det blitt et trekantskjerf. Jeg kantet det med en rest Lanett. Oppskriften er denne. Jeg vet om ei som jeg tror vil like dette skjerfet veldig godt, så det havner i gavekurven.

Var dessuten på garnutsalget til SandnesGarn for en tid tilbake og fikk tak i 1kg billig gråblå Sisu. Det er perfekt til barnehagestrikk, så det har blitt en ribbebukse i str 4 år. Brukte ingen oppskrift.

Og jeg har strikket enda en posete lue i lilla Easy. (Som jeg også fikk kjøpt masse av billig på garnutsalget). Denne er til meg selv. Jeg har laget den litt smalere og litt mindre posete enn den andre, fordi det er slik jeg liker dem. Oppskriften er som før, modell 25 fra heftet Tema18: ung mix.

Dette innlegget ble publisert i Strikking. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Høstforberedelser

  1. Mye flott høststrikk. Godt å være forberedt. Likte spesielt godt sjalet.

  2. Wims sier:

    Herlig høststrikk du har her. Fin fargeshatering på sjalet :O)

  3. Iryl sier:

    Godt å begynne med høststrikk nå, så er man litt bedre forbredt når det blir kjøligere. Fine ting du har strikket her :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

more...