Vest og lue

På denne triste dagen, trengte jeg å tenke på noe annet, så jeg velger å blogge det jeg har strikket siden sist. Det er ikke mye, for jeg har hatt fri fra jobben. Man skulle kanskje umiddelbart tro at det betydde mer tid til strikking, men jeg strikker altså mer på jobb enn hjemme. :)

Men jeg har strikket en lue av mai rundens gave-garn. Luen er fra garnstudio, men jeg laget ribben bredere.

Så har jeg laget en vest til trollungen av ullen (Rheuma  thermal wolle) som jeg fikk av Tittei i mars. Det garnet er ganske tynt (310m pr 50gr), så jeg strikte vesten med pinne 2, og det gikk 280m rundt på str 4 år. Brukte ingen oppskrift, og lot trollungen velge knapper fra knappelageret selv. Han endte opp med å velge et tog, et fly og en lastebil.

Dette innlegget ble publisert i Strikking. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Vest og lue

  1. Cathrine Garbo Nilsen sier:

    Hei.
    Denne vesten var bare kjempefin, og jeg har veldig lyst å prøve strikke den. Du skulle ikke ha en mulighet for å si noe mer om hvordan du strikket denne? Finner nemlig ikke siden du linket til i et annet forum..(forstod du brukte ei grunn oppskrift fra Sandnes garn?) Finner heller ikke en tilsvarende hals noen plass, og jeg er ikke veldig flink på komponere selv. Ser dette er noen år siden, men noen mulighet for å hjelpe meg? Hadde vært veldig takknemlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

more...